Om Ansager Skole

Ansager skole er den lokale folkeskole. Med sine ca. 200 elever og 35 ansatte er nærvær og relationer den største naturlighed.

skole_1

Skolelederen har ordet

Ansager Skole er en mindre skole med ca. 200 elever fordelt på 0. - 9. klasse og ca. 35 ansatte. Til skolen er der tilknyttet SFO og Juniorklub. Det giver os en god mulighed for at skabe pædagogisk sammenhæng for eleverne, fra tidligt om morgenen til sidst på eftermiddagen.

På Ansager Skole arbejder vi hver dag hårdt for at øge elevernes læring og forbedre deres trivsel. Dette lykkes vi kun med gennem samarbejde med engagerede forældre og dygtige medarbejdere.

Vi ønsker at skabe udfordringer for det enkelte barn i en kultur hvor vi er bevidste, om at fejl ofte er vejen til ny læring og indsigt. Fejl accepteres som et nødvendigt vilkår på vejen til ønskede resultater.

Alle elever og medarbejdere vil indgå i forpligtende fællesskaber, hvor læring og sociale kompetencer er bærende elementer i dagligdagen og hvor vi samarbejder tæt med forældrene.

Alle ansatte på Ansager Skole arbejder for, at hvert enkelt barn får mulighed for at udnytte sine potentialer og at eleverne bliver så dygtige de kan.

Vi ønsker at forældrene skal opleve, at ledelse og ansatte på Ansager Skole er tæt på og tilgængelige og har høje faglige ambitioner i arbejdet med børnene uanset om de er i  Skole, SFO eller Juniorklub.

Ansager Skole vil være det naturlige midtpunkt for mange aktiviteter i lokalområdet, og et naturligt valg for distriktets børn.

Glade børn

Ansager Skole skal være et godt lære og værested

Faglig og social trivsel går hånd i hånd. På vores skole er der plads til alle. Vi forventer at børn og voksne behandler hinanden med respekt og har en tillidsfuld og anerkendende tilgang.

ZuEVqQRQ

Vores værdigrundlag

Udviklende

Vi anerkender alles forskelligheder ● Vi skaber gode læringsmiljøer ● Vi er alle medansvarlige ● Vi tør tænke anderledes ● Vi dygtiggør os

Engagerende

Vi brænder for vores undervisning ● Vi arbejder anerkendende ● Vi har positive forventninger ● Vi har ansvar, rettigheder og pligter ● Vi udfordrer den enkelte

Udfordrende

Vi udfordrer børn forskelligt ● Vi tager ansvar ● Vi er tydelige ● Vi stiller krav ● Vi tænker nyt

Kompetent

Vi holder fokus ● Vi vil et godt skole – hjem samarbejde ● Vi har høj faglighed ● Vi videreudvikler sociale kompetencer ● Vi handler

Plads til alle

En ambitiøs ordblindestrategi

Vi arbejder målrettet på at alle elever bliver så dygtige uanset forudsætninger. Vi har udarbejdet en ambitiøs ordblindestrategi, som skal understøtte både elever, forældre og personale.

83F9atPA

Vil du høre mere?

Har du brug for at vide mere om Ansager Skole, er du meget velkommen til at kontakte os.

7994 8590 Telefon
splash